مرکز فرهنگی هنری شماره یک کرج

این مرکز از سال 1346 در مدرسه ای فعالیت خود را آغاز نمود، سپس در ششم خرداد 1350 در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11731 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت649متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.



خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :

 

کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت 649 متر مربع  

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :

 

یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر :

 

ندارد.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :

 

2 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

میدان  شاه عباسی –بلوار امامزاده حسن - گلستان سوم - بن بست جنب مدرسه نمونه دولتی شهید فلاحی (نشانی برروی نقشه)

تلفن :

 

تلفن :  ۳۲۲۲۴۷۱۳

مسئول مرکز :

 

خانم علیپور


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

  • 1400/02/06 - 00:35
  • تعداد بازدید: 1164
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
مدیر کل کانون البرز در دیدار با مربیان فرهنگی استان؛

جشنواره قصه‌گویی راهی برای افزایش روحیه نشاط و خودباوری

قاسم سلیمانی، مدیر کل کانون البرز در نشست با مربیان فرهنگی بر لزوم مشارکت تمامی همکاران در جشنواره قصه‌گویی و تاثیر آن بر افزایش روحیه نشاط و خودباوری مخاطبان در شرایط فعلی جامعه تاکید کرد.

 قاسم سلیمانی، مدیر کل کانون البرز در نشست با مربیان فرهنگی بر لزوم مشارکت تمامی همکاران در جشنواره قصه‌گویی و تاثیر آن بر افزایش روحیه نشاط و خودباوری مخاطبان در شرایط فعلی جامعه  تاکید کرد. 

به گزارش  روابط عمومی اداره کل کانون البرز، با توجه به اهمیت جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از زمان دریافت شیوه‌نامه، جلسات متعددی به منظور برنامه‌ریزی و افزایش میزان مشارکت مربیان، اعضا، خانواده‌ها و سایر علاقه‌ مندان در البرز  برگزار شده است . 
قاسم سلیمانی، مدیر کل کانون البرز  و رییس  جشنواره قصه‌گویی کانون در این استان، در نشست با مربیان فرهنگی بیان کرد: با توجه به این‌که در حال حاضر بخش زیادی از فعالیت‌ها به جهت شرایط فعلی جامعه در  فضای مجازی برگزار می‌شود، کانون نیز در یک سال و نیم گذشته تلاش کرده تا خود را با فضای جامعه و مخاطبان همگام سازد و در این مسیر  از تمام امکانات و ظرفیت‌ها برای ارتباط مناسب با مخاطبان استفاده کرده است. 
سلیمانی ادامه داد افزودن شدن بخش‌های متنوع  و تغییر در برخی بخش‌های جشنواره امسال، می‌تواند بر مشارکت خانواده‌ها بیفزاید و این امر نیاز به راهنمایی تخصصی خواهد داشت و حتما توسط کارشناسان استان هم فکری مناسب با مربیان به جهت راهنمایی صحیح اعضا و خانواده‌ها صورت خواهد گرفت. 
رییس جشنواره قصه‌گویی  در استان البرز ضمن اشاره به تاثیرات تربیتی و اخلاقی قصه‌ها،و نقش زیر ساختی این فعالیت برای دیگر برنامه‌ها  درباره لزوم بیان مشکلات و آسیب‌شناسی تمام فعالیت‌ها به ویژه کارگاه‌های برخط و قصه‌گویی و بیان مشکلات موجود و راه کارها و  ایده‌های خلاق گفت « وظیفه‌ی ما پاسخ مناسب به انتظار خانواده‌هاست» بنابر این باید با شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آن‌ها  خدمات شایسته‌ای را به خانواده‌ها منتقل کنیم و مربیان فرهنگی در این زمینه نقش بسیار موثری  خواهند داشت.
این مقام مسوول در پایان گفت ما در کانون به دنبال مدیریت مشارکتی  هستیم و معتقدیم باید با فعالیت‌های خوب به خانواده‌ها مراجعه کنیم و این کار مستلزم همراهی همه همکاران است.


مهری فلاح،معاون فرهنگی اجرایی کانون البرز و مدیر اجرایی جشنواره قصه‌گویی استان البرز نیز در سخنانی داشتن روحیه قوی و آرامش را شرط اصلی هدایت و راهنمایی درست اعضا دانست و از مربیان فرهنگی خواست که مشکلاتی را که در حین کار با آن مواجه هستند در زمان مناسب و به صورت صحیح انتقال داده تا همه همکاران بخش‌های مختلف با همدلی و همکاری در صدد حل آن بر آیند. 
فلاح  هم‌چنین با اشاره به تهیه جدول زمان‌بندی و تعیین شرح وظایف و سپردن مسوولیت‌ها به افراد مختلف برای  اجرای هر چه بهتر  مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، خواستار توجه هر چه بیشتر مربیان به دستورالعمل‌ها و مکاتبات، و مشارکت حداکثری مربیان در بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی شد و با اشاره به سختی‌های فعالیت مجازی به ویژه در تعامل با کودکان و نوجوانان در خصوص لزوم جلب مشارکت والدین و انتقال آموزش های صحیح به آنان سخن گفت. 
در ادامه این نشست مربیان فرهنگی مراکز مشکلات و  پرسش‌های خود در زمینه مهلت ارسال آثار جشنواره در بخش ملی،  نحوه تولید آثار، ثبت نام در سایت،  بارگذاری، تغییرات بخش ۹۰ ثانیه‌ای، بخش جدید پادکست، ضرورت برگزاری آموزش در برخی بخش‌ها، گروه سنی فعالیت‌های مجازی و تنوع کارگاه‌ها، لزوم راه‌اندازی گروه ویژه قصه‌گویی در برنامه نرم افزاری کانون، تجلیل از اعضا و مربیان، لزوم برگزاری جلسات تکمیلی، کارگاه‌های مجازی را مطرح کردند . 


کارشناسان فرهنگی، هنری و آموزش نیز در سخنانی در مورد  لزوم توجه مستمر به فعالیت قصه‌گویی، حضور و مشارکت فعال اعضا، مربیان و علاقه‌مندان در انجمن قصه‌گویی، برگزاری دوره‌های آموزشی با توجه به نیاز قصه‌گویان با تایید واحد اموزش و پژوهش کشور، امکان استفاده از فیلم‌های آموزشی سامانه آموزش در خصوص تولید پادکست، لزوم داشتن آرشیو فعالیت هر مربی فرهنگی و ضرورت جلب مشارکت کودکان و نوجوانان و خانواده‌های آنان و لزوم توجه به جدول زمان‌بندی استانی سخن گفتند. 
گفتنی  است که نشست رییس، مدیر اجرایی وکارشناسان عضو دبیرخانه  قصه‌گویی استان البرز و مربیان فرهنگی مراکز با توجه به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در دو زمان جداگانه با حضور مربیان مراکز فرهنگی، هنری در روز یک‌شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ برگزار شد . 


 بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند برای مطالعه فراخوان و ثبت‌نام در آن به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir مراجعه کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت